Kokersteun voor 'vrij hangende berging'.
P E R S B E R I C H T
 

Kokersteun voor 'vrij hangende berging' van groot formaat tekeningen, kaarten, etc.
 
 
Wormer, 13 juni 2012.
Buitenformaat tekeningen, kaarten etc. die niet vlakliggend, bijv. in postermappen, of in legkasten kunnen worden geborgen, worden veelal om een koker gewikkeld (en afgedekt met zuurvrij papier of katoen).
 
Om beschadiging door puntbelasting (wanneer de koker met het object 'gewoon' wordt neergelegd) te voorkomen, is een kokersteun ontwikkeld; een steun van zuurvrij karton, voor het 'vrij hangend' bergen van kokers en dus objecten. De koker wordt aan beide uiteinden op een steun gelegd, waardoor het object geheel vrij komt te hangen. 

Verkrijgbaar in twee breedtematen; voor 2 (breedte 57 cm), respectievelijk 3 kokers (breedte 83,5 cm).
 
Een monster kan worden opgevraagd via www.jwb-ceka.nl.
 
_______________________________________________________________________________________________________
 
Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V. en CEKA Handelsonderneming B.V.
Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.is dé groothandel in boekbinders-, restauratie- en conservatiematerialen, zelfklevende folies en speciaal papieren. CEKA Handelsonderneming B.V. is handelsonderneming in metaalwaren (katernspelden, mechanieken, papierneerhouders, holnieten, busschroeven, boekhoeken, geweerknopjes, etc.) en kunststofwaren (PVC afdeklijsten, bind- en klemruggen, busschroeven, clickbindingen etc.). In een magazijn van circa 2.000 m² worden meer dan 5.000 verschillende artikelen in de meest uiteenlopende uitvoeringen op voorraad gehouden. Samen met haar partners, allen erkende leveranciers, komt het bedrijf tegemoet aan de eisen van de tegenwoordige klant: het juiste materiaal, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de juiste tijd. Jansen-Wijsmuller & Beuns is FSC gecertificeerd. [www.jwb-ceka.nl]

 
 
                                                                                         -o-o-o-
 
Voor meer informatie:  
Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.
J.C. van Ede
T : 075 621 1001  F: 075 621 6811  E: info@jwb-ceka.nl