Nieuwe monstercollectie elastieken en koord.
P E R S B E R I C H T


Nieuwe monstercollectie elastieken en koord.


Wormer, 22 juni 2012.
Elastiek en koord is in ‘iedere’ lengte, ‘iedere’ kleur en in vele uitvoeringen leverbaar. Het wordt ingezet in de meest uiteenlopende producten, in de grafische afwerking: van agenda’s tot mappen, van notebooks tot verpakkingen en meer. Ter verfraaiing, of gewoon functioneel; voor de sluiting ervan.

Om de standaard collectie in kleur en type en de verschillende uitvoering te tonen, ontwikkelde CEKA Handelsonderneming 5 nieuwe collectiekaarten. Eén voor de ronde elastieken, één voor de specials in rond elastiek, één voor de platte elastieken, één voor het koord en een kaart om de verschillende uitvoeringen te tonen. Op deze laatste kaart vindt u rondgesloten en druppelgesloten; met manueel, met automaat splinten maar ook een uitvoering met kabelschoen.

Ondanks dat zowel het elastiek als het koord (letterlijk en figuurlijk) op maat van de klant, in de gewenste uitvoering wordt afgewerkt, is de gemiddelde levertijd slechts twee weken.

De volledige monstercollectie kan worden opgevraagd via: www.jwb-ceka.nl._______________________________________________________________________________________________________

CEKA Handelsonderneming B.V. en Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.
CEKA Handelsonderneming B.V. is handelsonderneming in metaalwaren (katernspelden, mechanieken, papierneerhouders, holnieten, busschroeven, boekhoeken, geweerknopjes, etc.) en kunststofwaren (PVC afdeklijsten, bind- en klemruggen, busschroeven, clickbindingen etc.). Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.is dé groothandel in boekbinders-, restauratie- en conservatiematerialen, zelfklevende folies en speciaal papieren. In een magazijn van circa 2.000 m² worden meer dan 5.000 verschillende artikelen in de meest uiteenlopende uitvoeringen op voorraad gehouden. Samen met haar partners, allen erkende leveranciers, komt het bedrijf tegemoet aan de eisen van de tegenwoordige klant: het juiste materiaal, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de juiste tijd. Jansen-Wijsmuller & Beuns is FSC gecertificeerd. [www.jwb-ceka.nl]                                                                                      -o-o-o-

Voor meer informatie:
CEKA Handelsonderneming B.V.
J.C. van Ede
T : 075 621 1001 
F: 075 621 6811 
E: info@jwb-ceka.nl