Nieuwe Miradur collectie: SABAR.
P E R S B E R I C H T


Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.  presenteert de nieuwe Miradur collectie SABAR, van Kiiltoplast.

Wormer, 1 Augustus, 2012.
Toen Kiiltoplast ontwerper Jukka Vesterinen gevraagd werd ‘een nieuwe collectie’ te ontwerpen, ving hij de verscheidenheid van de hete, ritmische klanken van de Senegalese Sabar drums en herschreef ze in een nieuwe collectie; Sabar! De kleuren van Sabar completeren elkaar op een unieke wijze; het oranje en koraal zijn levendig; stralend en luid, terwijl de elegantie en finesse van de meer klassieke tonen, veel meer schoonheid en harmonie uitstralen.

Sabar is een Miradur kwaliteit die zich uitstekend leent voor boeken, agenda’s, mappen, albums, menukaarten en luxueuze verpakkingen. Het is sterk, gemakkelijk te reinigen, eenvoudig te verwerken, zelfs door middel van hoog frequent lassen. Het vormt een perfecte basis voor verdere veredeling door foliedruk, zeefdruk en pregen. Kortom: Sabar geeft een prestigieuze ‘look and feel’ aan al uw bindwerk.

Miradur Sabar bestaat uit een papier met een fthalaat-vrije, vinyl coating. Het oppervlak is afgewerkt met een acryl vernis op waterbasis. Het voldoet aan de REACH eisen.
Het gramgewicht is 440 g/m2  (+/- 20 g/m2). Dierlijke lijmen en PVA dispersie lijmen verlijmen Sabar gemakkelijk. EVA lijmen worden aanbevolen voor de beste hechting op vinyl.

Sabar is leverbaar in rollen van 102 cm x 50 meter en in vellen van 102 x 100 cm. Ook, maar op aanvraag, in andere velformaten of met een donkerbasispapier of kartonnen basis.

Een gratis monster van Sabar voor het maken van een ontwerp en/of testdoeleinden, vraagt u aan via info@jwb-ceka.nl.

_______________________________________________________________________________________________________

Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V. en CEKA Handelsonderneming B.V.
Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.is dé groothandel in boekbinders-, restauratie- en conservatiematerialen, zelfklevende folies en speciaal papieren. CEKA Handelsonderneming B.V. is handelsonderneming in metaalwaren (katernspelden, mechanieken, papierneerhouders, holnieten, busschroeven, boekhoeken, geweerknopjes, etc.) en kunststofwaren (PVC afdeklijsten, bind- en klemruggen, busschroeven, clickbindingen etc.). In een magazijn van circa 2.000 m² worden meer dan 5.000 verschillende artikelen in de meest uiteenlopende uitvoeringen op voorraad gehouden. Samen met haar partners, allen erkende leveranciers, komt het bedrijf tegemoet aan de eisen van de tegenwoordige klant: het juiste materiaal, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de juiste tijd. Jansen-Wijsmuller & Beuns is FSC gecertificeerd. [www.jwb-ceka.nl]

Kiiltoplast Oy
Kiiltoplast Oy (Virrat, Finland) is een van de leidende  Europese bedrijven op het gebied van plastic coating. Kiiltoplast biedt een uitgebreide range van producten voor graphic arts, regenkleding en textielindustrie. Het bedrijf is onderdeel van  het Finse familiebedrijf Kiilto Corporation dat werd opgericht in Finland in 1919. De belangrijkste commitment van Kiiltoplast zijn kwaliteitsproducten, continue productontwikkeling, flexibiliteit en klantsupport en service. Moderne laboratoria, productiefaciliteiten en goed opgeleid personeel stellen Kiiltoplast in staat te voldoen aan de bijzondere eisen van klanten. Zorg voor het milieu is een essentieel element in de Kiiltoplast bedrijfsvoering. [www.kiiltoplast.fi ]
                                                                                 -o-o-o-
Voor meer informatie:

Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.
J.C. van Ede
T: 075 621 1001
F: 075 621 6811 
E: info@jwb-ceka.nl