Smart- en Logan passe-partoutsnijders
P E R S B E R I C H T

Passe-partoutsnijders in het leveringsprogramma van Jansen - Wijsmuller & Beuns B.V.


Wormer, 26 mei, 2008
Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V. (JWB) heeft haar leveringsprogramma verder uitgebreid met het volledige gamma Smart en Logan passe-partoutsnijders van Mat-Cuttingworld.com. Voor beide bedrijven geldt dat het agentschap een interessante uitbreiding betekent. Voor Mat-Cuttingworld, de Waalwijkse producent (Smart snijders) en importeur (Logan snijders) levert dat een nog betere marktdekking op; voor JWB een nog completer productaanbod.

De Smart passe-partoutsnijders kenmerken zich door eenvoud en kwaliteit. De machines zijn vervaardigd van industriële, aluminium profielen in combinatie met een kogellagersysteem. De Smart is uitgevoerd met een manueel, of pneumatisch draaiende snijkop, zodat snel en gemakkelijk een passe-partout kan worden gesneden zonder aftekenen of draaien van het karton. Naast een volledig manuele- is er een pneumatische- en zelfs een volledig computergestuurde passe-partoutsnijder. Voor de pneumatische en computergestuurde uitvoeringen is uiteraard een luchtcompressor vereist.

Alle machines zijn leverbaar in de afmetingen 100 x 80cm, 100 x 120cm en 100 x 150cm. In reactie op de marktvraag zijn de pneumatische en computergestuurde snijders ook leverbaar in 120 x 160cm en zelfs 120 x 180cm. Het Prado en het Sophia Museum in Madrid (Spa) kochten onlangs een 120 x 180cm passe-partoutsnijder. Speciale formaten, tot 300cm, zijn mogelijk, echter alleen op aanvraag.

Voor het ‘echte’ handwerk levert Jansen-Wijsmuler & Beuns de Logan hand passe-partoutsnijders. Van de ‘eenvoudige’ Team system logan 440 tot de Logan 750 simplex plus, tot en met de Logan Frames edge; een passe-partoutsnijmachine met een vaste 45 en 90 graden snijkop gemonteerd op een speciale geleiding. Een complete machine met alle stops voor het gemakkelijk snijden van passe-partouts. De Logan snijders zijn leverbaar in verschillende maten; tot 150cm.

Naast de machines zijn uiteraard ook de verbruiksmaterialen (mesjes, passe-partoutkarton, etc) maar  ook losse onderdelen leverbaar. Ook producttraining en zelfs een speciale cursus passe-partout-snijden behoort tot de mogelijkheden.
                                         _____________________________

Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V. en CEKA handelsonderneming B.V.
Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V., in Wormer, is dé groothandel in boekbinders-, restauratie- en conservatiematerialen, zelfklevende folies en speciaal papieren. CEKA B.V. is handelsonderneming in metaalwaren (katernspelden, mechanieken, papierneerhouders, holnieten, busschroeven, boekhoeken, geweerknopjes, etc.) en kunstofwaren (PVC afdeklijsten, bind- en klemruggen, busschroeven, clickbindingen etc.). In het magazijn van circa 2.000 m² worden meer dan 5.000 verschillende artikelen in de meest uiteenlopende uitvoeringen op voorraad gehouden. Samen met haar partners, allen erkende leveranciers, komt het bedrijf tegemoet aan de eisen van de tegenwoordige klant: het juiste materiaal, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de juiste tijd.

Mat-Cuttingworld.com
Mat-Cuttingworld.com, in Waalwijk is gespecialiseerd in snijmachines. Het bedrijf produceert manuele, pneumatische en computer gestuurde snijmachines voor lijstenmakers en speciale snijmachines voor de grafische – en de  sign-markt. Naast de machines van Smart, Fletcher, Fletcher Viscom, Speedmat en Wizzard levert Mat-Cuttingworld.com verschillende soorten tapes, verzorgt het de service op de machines en geeft het trainingen en cursussen. [www.mat-
cuttingworld.com
]


Voor meer informatie:
Verenigde Bedrijven Jansen - Wijsmuller & Beuns B.V.
J.C. van Ede
T : 075 621 1001 F: 075 621 6811 E: info@jwb-ceka.nl